Contact

Contact

Contact met Theater de Kimme

Heeft u vragen of opmerk ingen over Theater de Kimme, vul dan dit contactformulier in.
Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
U kunt ook

bellen naar 050 409 7236 of mailen naar info@theaterdekimme.nl

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De Kimme is gevestigd op het terrein van Lentis in Zuidlaren (het vroegere Dennenoord). Alle gebouwen zijn genummerd. De Kimme heeft nummer E70 en de Ontmoetingskerk E37.

Met de auto vanuit Groningen
A28 richting Assen, afslag N34 Zuidlaren/Emmen. De N34 volgen tot afslag Zuidlaren/Tynaarlo. Aan het eind van de afrit linksaf richting Zuidlaren. Deze weg volgen tot u het dorp Zuidlaren binnenrijdt. Ongeveer 150 meter na de derde rotonde vindt u aan de rechterkant van de weg de ingang van het terrein van Lentis.

Met de auto vanuit Assen
A28 richting Groningen, afslag Zuidlaren/Tynaarlo. Aan het eind van de afrit linksaf richting Zuidlaren. Deze weg volgen tot u het dorp Zuidlaren binnenrijdt. Ongeveer 150 meter na de derde rotonde vindt u aan de rechterkant van de weg de ingang van het terrein van Lentis.

Openbaar vervoer vanaf Groningen Hoofdstation
Qbuzz lijn 5 (richting Zuidlaren - Annen) rijdt op werkdagen in de spits bijna iedere tien minuten en daarbuiten 2 keer per uur. Op zaterdag rijdt lijn 5 de hele dag 2 keer per uur. Zondags is dit 1 keer per uur. U stapt uit bij de halte Tienelsweg in Zuidlaren. Dit is vlakbij de ingang van het terrein van Lentis. Deze busreis duurt ongeveer 20 minuten. Als u na het uitstappen in de rijrichting van de bus loopt, komt u aan de rechter kant van de weg vanzelf een bord van Lentis tegen. Sla de weg rechts in, volg de weg rechtdoor en ga vóór de kerk (wanneer u het hertenkampje aan uw rechterhand heeft) rechtsaf de weg naar Theater de Kimme in.

Openbaar vervoer vanaf Assen Hoofdstation
De snelste manier om bij Theater de Kimme te komen vanuit Assen, is de trein nemen naar Groningen. Doordeweeks en op zaterdag rijdt er 2 keer per uur een Intercity. Zondags wordt deze vervangen door een Snelbus, die ook 2 keer per uur rijdt. Vanuit Groningen vervolgt u dezelfde weg als hiervoor beschreven (Qbuzz lijn 5). De totale reis duurt ongeveer 45 minuten.

Theater de Kimme op Google Maps

Routebeschrijving

Plan mijn reis