Nieuwsbrief Updiggin'

Theater & kampeerweekend in Zuidlaren

In deze nieuwsbrief lees je alles over de eerstvolgende uitvoering van Solace I Guess: Updiggin', in Zuidlaren. Een bijzondere uitvoering, want hier is Updiggin' onderdeel van een theater & kampeerweekend! Benieuwd? Lees snel verder.
Kijk voor actuele informatie over de tour op www.solaceiguess.com

Het laatste nieuws over de tour

Over Updiggin'

Een blanke vrouw wordt in Afrika in het bijzijn van haar zoontje vermoord. Een zwarte man wordt ten onrechte veroordeeld. Nu is de jongen volwassen en ontvangt hij brieven die hem terugbrengen naar het verleden in Afrika. Een muzikale detective die je onderdompelt in pop, rock en soulmuziek met een Afrikaans tintje.

Sinds mei 2017 tourt Updiggin' door Drenthe en Friesland. Overal waar we spelen, maakt een groep spelers onder leiding van een professionele regisseur zelf een lokaal programma bij de voorstelling.

Tourdata:

9 sept 20.00 & 10 sept 15.00
De Kimme, Zuidlaren (kampeerweekend)

21 okt 20.00 & 22 okt 15.00
Theater Sense, Dokkum

18 nov 20.00 & 19 nov 15.00
't Markehuus, Veeningen

24 & 25 november 20.00
MFC De Badde, Annerveenschekanaal

Updiggin' - Solace I Guess: Sneek Lokaal programma
Maar eerst nog even een terugblik op het lokale programma in Sneek, 'SamSam'. Deze voorstelling werd geregisseerd door Jaap de Vries.
Theater & kampeerweekend Dennenoord
Op 9 en 10 september wordt door Lentis, in samenwerking met Updiggin' een theater & kampeerweekend georganiseerd. Bekijk hieronder het programma.

Aanmelden via info@theaterdekimme.nl

Dagblad van het Noorden over Updiggin' Zuidlaren
Lokaal programma' bij Updiggin' Zuidlaren

De Muren te Lijf

Onder leiding van regisseur Margriet van den Eijnden maken cliënten van Lentis samen met bewoners van de Mozaïek en inwoners uit Zuidlaren een voorprogramma bij Updiggin’. De voorstelling gaat over het optrekken van muren. Muren die veiligheid bieden, maar je ook kunnen afsluiten en isoleren. De voorstelling nodigt uit om eens over je eigen muur te kijken. Om te ontdekken wat zich daarachter allemaal afspeelt. Een modern sprookje met muziek, zang en filmbeelden over verbinding en uitsluiting.

De voorstelling speelt op zaterdag 9 september om 20.00 en zondag 10 september om 15.00 in De Kimme in Zuidlaren voorafgaand aan Updiggin'. Beide voorstellingen zijn onderdeel van het theater & kampeerweekend Dennenoord. Kaarten zijn te koop via info@theaterdekimme. VVK: €8,00 / Deur: €10,00, incl. voorstellingen en kamperen. Voor de BBQ en het ontbijt wordt een extra bijdrage gevraagd. 

En daarna door naar...

In oktober spelen we Dokkum, en in november in Veeningen en Aa en Hunze. Voor alle projecten bestaat nog de mogelijkheid om mee te doen! Schuif gezellig aan bij een informatie bijeenkomst, of kom op bezoek bij een repetitie:

12 september: eerste (inloop)repetitie 't Markehuus, Veeningen

13 september: eerste (inloop)repetitie Het Bolwerk, Dokkum

14 september: informatie bijeenkomst MFC De Badde, Annerveenschekanaal

Updiggin' - Solace I Guess: Avoiding the Question
Blijf nog even in de vakantiesfeer met de korte versie van onze nieuwe videoclip bij 'Avoiding the Question'.
 
Artistiek leider: Anne van Slageren
Zakelijk leider: Huguette Estourgie